In drie stappen naar uw persoonlijk financieel plan

Wie Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde inschakelt, kan rekenen op een helder en soepel adviestraject. Dit bestaat uit een aantal persoonlijke gesprekken, een rapportage en tot slot een duidelijk en op maat gesneden advies. Zo krijgt u in ruil voor een beperkte tijdsinvestering maximaal grip op uw financiële toekomst.

1. Gesprekken

Voor een persoonlijk financieel plan is uiteraard informatie nodig. Uw financieel planner zal hiervoor doorgaans meerdere gesprekken met u voeren. Hierin kunt u vragen verwachten over:

  • uw inkomenssituatie, uw vermogensopbouw en uw uitgaven en risico’s;
  • uw wensen en ambities voor de nabije en verdere toekomst.

2. Financieel plan

Uw financieel planner verwerkt al deze informatie tot een rapportage. Die heeft de vorm van een op maat gesneden, integraal financieel plan. Dit beschrijft uw huidige en toekomstige financiële situatie. En het maakt duidelijk wat u al goed heeft geregeld en wat u nog moet aanvullen of bijsturen.

3. Financieel advies

Aan de hand van het persoonlijk financieel plan bespreekt u met uw financieel planner de haalbaarheid van uw wensen en ambities. Aansluitend adviseert hij u over concrete mogelijkheden om deze te realiseren.

Regelmatige update

Elk persoonlijk financieel plan is natuurlijk een momentopname. Uw leven staat immers niet stil. Het is daarom verstandig om uw persoonlijk financieel plan geregeld samen met uw financieel planner tegen het licht te houden. Zo kunt u tijdig bijsturen als dat nodig is.

Kosten Financieel adviestraject

Wat u voor een financieel adviestraject betaalt, is een kwestie van maatwerk en kan dan ook variëren.