Hoe betaalt u ons voor onze werkzaamheden?

U kunt kiezen uit verschillende beloningsstructuren:

  • een uurtarief; vooral geschikt voor losse advieswerkzaamheden van beperkte omvang
  • een vast bedrag; praktisch voor helder afgebakende projecten zoals het opstellen van een financieel plan of het adviseren over of bemiddelen bij uw hypotheek.
  • via ons abonnement heeft u de mogelijkheid om gespreid te betalen. Na het opstellen van uw financieel plan zijn er dan ook regelmatige updates èn onze vragenservice inbegrepen.
  • een combinatie van deze drie.

In de tabel hieronder vindt u de gemiddelde prijs van onze diensten voor de meest voorkomende vragen. Deze informatie is dus niet specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie. Maak daarom altijd een afspraak met ons om uw persoonlijke situatie te bespreken..

Gemiddelde tarieven voor de belangrijkste adviesvragen zijn als volgt:

Kosten in [EUR] Advieskosten Kosten afsluiten product Combinatie
Hypotheek 750 2700 3450
Vermogen 600 600 1200
Risico afdekken 750 750 1500
Pensioen 750 750 1500

In de menu optie downloads kunt u in onze dienstverleningsdocumenten gedetailleerde informatie vinden over wat wij voor u kunnen doen. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook de kosten vergelijken.

Complexiteit

Met welke kosten u te maken krijgt, hangt vanzelfsprekend ook af van de complexiteit van uw adviesvraag. Zoekt u antwoord op één vraag of wilt u een gedetailleerd financieel plan laten opstellen? Heeft u een vraag over uw persoonlijke financiën of die van uw bedrijf? Welke fiscale en juridische aspecten moet uw financieel planner meewegen?

Maatwerk

Kortom: de kosten die met uw vraagstuk zijn gemoeid, vormen een maatwerkkwestie. Maak daarom gerust een afspraak met ons om dit in een persoonlijk gesprek af te stemmen.