Uw reviews zijn dubbel belangrijk. Ze vertellen aan anderen hoe we het doen, wat u van ons vindt en of u ons aanbeveelt maar ook waar we ons nog kunnen verbeteren.

–  “Waarom eigenlijk een eigen reviewpagina? Er zijn toch prima reviewsites voor financieel dienstverleners zoals jullie?”

Wij vinden onafhankelijk advies essentieel voor onze dienstverlening. En die onafhankelijkheid vinden we ook belangrijk bij de partners met wie we zaken doen. De belangrijkste reviewpagina’s in Nederland zijn echter eigendom van instellingen die zelf bemiddelen in financiële diensten. Zo is Independer eigendom van Centraal Beheer Achmea en is advieskeuze.nl een onderdeel van de consumentenbond die ook bemiddelt bij verzekeringen. Dus doen we het liever zelf.

Dit vinden onze klanten:

(de reviews van 1 augustus 2016 zijn eerdere klantbeoordelingen op Independer)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Average rating:  
 21 reviews
 by Joost van den Biggelaar on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Gewoon goed advies

Toen we op zoek waren naar ons eerste koophuis bij Erik terecht gekomen. Al bij het eerste gesprek was er een klik en in de jaren daarna, volgens mij zitten we al boven de 10, is die klik gebleven. Nooit te beroerd om mee te denken, creatieve invalshoeken te vinden en net dat stapje extra te doen om een echt goed resultaat te halen.En daar komt dan nog bij dat we eenzelfde gevoel voor humor hebben en dat maakt de taaiste kost te behappen.Een aanrader dus!

 by Peter & Marian Janssen on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Geweldig

Al 25 jaar komen we bij Faijdherbe op visite. Het is fijn om goed advies te krijgen.. In al die jaren zo fantastisch geholpen en met raad en daad bij gestaan. In beginsel met de naamvoerder Cees en sinds jaren door Seraf en Miriam. Ook nu in onze nieuwe situatie wederom. fantastisch geholpen. Bedankt voor jullie steun in de afgelopen 25 jaren. Fijn om met jullie samen te werken.. We komen er graag !

 by Hans Odenthal on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Zeer tevreden klant

Via een collega werd ik gewezen op Erik van der Linde. Hij heeft ons heel vakkundig begeleid bij de aankoop van een tweede woning. Erik heeft mij, een leek op het gebied van cijfers en getallen, goed uitgelegd hoe de financiele constructie in elkaar zit, mij keuzes voorgelegd, advies gegeven zonder zijn eigen mening op te dringen, hij werd nooit moe van al mijn vragen, kortom: een echte aanrader als je zelf financieel advies wilt.Laat je niet imponeren door hun mooie pand. Dat deed ik eerst wel, maar bleek geheel ongegrond.

Mooie review Hans, bedankt!

 by Hans on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Goed werk geleverd!

Binnen een zeer korte doorlooptijd is mijn huidige hypotheek, overgesloten naar een nieuwe hypotheek. Door de deskundige adviezen, van Faydherbe is er goed, snel en accuraat werk geleverd. Het resultaat mag er zijn en daar ben ik zeer tevreden over!

 by Lydia on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Zeer tevreden

Seraf, heel erg bedankt voor al je inspanningen om de hypotheek zo goed mogelijk om te zetten. Het was zeker geen gemakkelijke klus, maar het resultaat mag er zijn!

 by S van Delft on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Super resultaat

Na twee hypotheek afwijzingen van doorsnee adviseurs bij grote instellingen, kwam ik bij Seraf Vereijken terecht. Wat de anderen niet voor elkaar kregen, lukte hem wel. Met persoonlijke inzet, volharding en een goed verhaal werden zaken - waar ik al bijna geen vertrouwen meer in had - voor elkaar gebokst. Plezierige en heldere communicatie tijdens het gehele proces. Dank.

 by E. Lourijsen on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
zeer tevreden

Ik kijk terug op een prima verlopen proces waarin ik heel plezierig geholpen ben met het oversluiten van een hypotheek na een scheiding. Geen gemakkelijke klus maar met veel steun vanuit kantoor Faijdherbe en een heldere en goede communicatie toch heel plezierig verlopen. Waarvoor dank!

 by Yvonne Faijdherbe on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Deskundig en duidelijk advies

Ze hebben ons weer super geholpen met het aanvragen van onze nieuwe hypotheek. Ze kijken niet alleen naar de huidige situatie maar ook zeker naar de toekomst. Buiten het regelen van onze nieuwe hypotheek verzorgen ze al jaren lang onze financiële zaken en verzekeringen.

 by Roel Vossen on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Eerlijk en kennis van zaken

Na eerder al gesproken te hebben met andere adviseurs voelde ik me bij Faijdherbe wél professioneel geholpen. Je bent een mens, geen nummer. Er wordt goed naar de individuele situatie gekeken, waardoor ineens wel dingen mogelijk zijn. Men is vriendelijk en correct. Geen enkele vraag komt ongelegen. Er wordt ook gevraagd om zelf goed de dingen te overwegen. Je bent een partner in je eigen hypotheek.

 by M Vos on Faijdherbe, Vereijken & Van der Linde Financieel Planners & Adviseurs
Betrouwbaar

Ik ga al sinds 2003 naar Faijdherbe voor mijn financiële zaken. Iedere keer weer hebben ze snel en een passende oplossing voor al mijn wensen. Sinds een paar jaar heb ik ook al mijn verzekeringen hier lopen. Ook dit loop zoals ik van Faijdherbe gewent ben. Betrouwbare vaste medewerkers die in alles meedenken!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»